Kinderkleding online kopen

Ik moet met de tijd mee. Dit houdt in dat ik me open zou moeten stellen voor nieuwe initiatieven Ik heb ondertussen een dochter van 4. Mijn dochter heeft uiteraard kleding nodig. Kinderkleding is iets wat ik normaal gesproken alleen maar in de winkel koop. De fysieke winkel welteverstaan. Totdaat ik laatst met 1 van de schoolmoeders in gesprek raakte over het kopen van kinderkleding. Zij gaaf aan de kleding ten alle tijden online te bestellen. Een aantal rondom staande en luisterende moeders mengden zich in het gesprek en gaven ook aan: Online kinderkleding kopen is hot.

 

Verschillende merken kinderkleding

Ik ben naar huis gegaan en ben direct het internet gaan afstruinen naar kinderkleding. Geloof me, het aanbood is extreem groot. Websites als Kixx, Amazingkids.nl, olliewood en vele anderen komen bij een zoekopdracht in Google naar voren. Ik had eigenlijk geen idee bij welke online kinderkledingshop ik nu het beste de kleding zou kunnen halen. Wat ik toen gedaan heb is in eerste instantie het merk kinderkleding waar ik naar op zoek ben bepalen.

Als voorbeeld neem ik het merk Z8 (Je spreekt het uit als zacht). Ik ben in de Z8 afdeling van de top 3 online kinderkledingwebsite eenvoudigweg prijzen gaan vergelijken. Zowel de reguliere collectie als de outletcollectie komt hierin aan bod. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een aankoop bij Amazingkids.nl. Zij hebben momenteel een leuke Outlet actie of Z8 kinderkleding. Voor mij maakt het namelijk niet uit dat het de collectie van afgelopen jaar is. Het gaat er bij mij om dat m’n dochter goed, duurzame en vooral stevige kinderkleding draagt. Kinderkleding die wel tegen een stootje kan, maar desalniettemin gewoon lekker zacht en comfortabel zit. Z8 voldoet ana die eisen.

Ze hadden aanbiedingen die opliepen tot maar liefst 70% korting.  Nou, dat hoef je mij niet 2 keer te vertellen. Ik was verkocht. Letterlijk en figuurlijk!