Innovatief idee voor telefoon reparatie

Voor een paar weken geleden zat ik echt te piekeren over een nieuwe telefoon kopen of mijn oude telefoon te laten repareren. Een goede smartphone is namelijk echt niet goedkoop en de mijne was nog geen jaar oud maar was langzaam geworden en de homeknop werkte soms ook niet meer bovendien zat er op de achterkant van mijn smartphone een paar grote krassen die er lelijk uitzagen. Toch had ik mijn geld nodig voor andere belangrijke dingen dan een nieuwe telefoon en zat ik hiermee dus echt wel een beetje in de knoop.

Toch koos ik ervoor om oude iPhone te laten repareren maar omdat ik op een dorp woon was dat nogal moeilijk, je kunt hier namelijk geen zaken vinden die zich met zulke reparaties bezig houden. Een buurvrouw van mij raadde mij aan om de telefoon naar GSM Paradise op te sturen. Nou ja zeg over innovatieve dingen gesproken! Een telefoon voor reparatie opsturen daar had ik dus nog nooit van gehoord maar vond het wel een héél aantrekkelijk idee. Na even op het internet, Den Haag telefoon reparatie, te hebben gezocht kwam ik terecht op de site van gsmparadise.nl die mijn buurvrouw mij had aanbevolen en daar vond ik dan ook direct alle informatie.

Ik heb mijn telefoon dan ook direct opgestuurd en kreeg de volgende dag een vriendelijk telefoontje waar me werd verteld wat er met mijn telefoon aan de hand was en dat ik me geen zorgen hoefde te maken en ze deze weer zo vlug mogelijk en opgeknapt terug zouden sturen. Twee dagen naderhand had ik hem weer thuis, de krassen zijn verdwenen en hij werkt weer prima. Kijk dat noem ik nou eens echt innovatief zijn! Thumbs up voor gsm-paradise.nl.